Грибний тур у Карпатах (2)

Особливості туру

Тур-полювання на гриби та ягоди у супроводі досвідченого провідника-збиральника. 

Затишок, комфорт та смачні страви забезпечує кемп "Білий Слон".

При вдалому полюванні можна повернути всю вартість туру і ще на сувеніри залишиться =).

Пішки

Назвався

грибом

- лізь

у

кошик.

2 дні

Tour description

  • мальовничий скельний масив Угорські Скелі та хребет Степанський-Косарище;
  • захопливі краєвиди на чорногірські двотисячники;
  • полювання на щедрі дари Карпат (ягоди, гриби відповідно до сезону) у супроводі досвідченого провідника;
  • можливість посушити гриби в електросушарці;
  • комфортний відпочинок у кемпі "Білий Слон": сауна, душ, вільна Wi-Fi зона, підзарядка телефонів тощо;
  • можливість поєднати прогулянки в гори із рафтингом;  більше про розваги у Білому Слоні

Можливі корективи програми зі збереженням загального об'єму послуг.

Діє система знижок

Tour program

Day 1
Day 2

день 1: Угорські Скелі (1250 м)

ЗУСТРІЧ у кемпі "Білий Слон", розташованому у с. Н. Дземброня на березі Чорного Черемошу не пізніше  10:00

На замовлення можливий трансфер з Івано-Франківська, Яремче, Ворохти.

  • поселення у кемпі (хостел); за бажанням також можливе розташування у бунгало, власному/нашому наметі чи котеджі з каміном і виглядом на Черемош
  • сніданок
  • підготовка до виходу в гори, інструктаж з техніки пересування гірською місцевістю, лікнеп із збирання грибів та ягід
  • грибний маршрут : кемп Білий Слон - хр. Кринта-Скупова - Угорські Скелі
  • обід в автентичній гуцульській оселі або ж перекус у горах
  • повернення у кемп та вечеря
  • за бажанням сауна
  • ночівля у хостелі

день 2: хребет Степанський - Косарище (мах висота 1148 м)

ЗАВЕРШЕННЯ ТУРУ в кемпі "Білий Слон" не пізніше 14:00

На замовлення можливий трансфер до Івано-Франківська, Яремче, Ворохти.

Price includes

послуги досвідченого інструктора-провідника

проживання в хостелі

харчування, передбачене програмою

користування електросушаркою

страхування

Price doesn't include

Additional entertainment and services

Експерти радять, варячи гриби, змінювати воду не менше трьох разів. У такий спосіб можна позбутись важких металів. Ще один варіант – готувати гриби разом з такими продуктами, як сметана (нейтралізують дію важких металів). Деякі господині засолюють, консервують чи заморожують гриби. Однак саме сушені гриби зберігають усі поживні властивості. Правда, користуватись ними можна не довше, ніж рік.

Гриби потрібно термічно чи в інший спосіб обробити відразу після збирання. Адже за три години вони можуть стати отруйними.

Comments

Send